Outfit of the week #11

IMG_3881

Hallo allemaal! Het werd wel weer eens tijd voor een nieuwe outfit! Ik heb de lente al een beetje in mijn hoofd zoals jullie zien! Een aantal weken geleden was ik op weg naar een eetafspraak toen ik deze sweater in de etalage zag hangen. Het was al na sluitingstijd, maar ik ben toch nog even snel naar binnen gerend om de sweater uit het rek te vissen. Ik houd van sweaters met teksten, in combi met het hartje op de mouw was ik verkocht. En dan de schoenen. Ook deze zijn nieuw. Mijn voornemen om minder te kopen gaat goed ­čśë In de sale, alleen mijn maat was er nog… Ja dit was een teken en voor ik het wist zaten ze in mijn winkelmand. Gelukkig lopen ze erg lekker. Het spijkerbroekje is wel een oude. Overigens wel een erg fijne. Ik ben 1.83 meter en alhoewel dit ‘gewoon’ een Mangootje is, valt de broek redelijk lang zoals je ziet. Daarnaast is het een iets hoger model wat ik persoonlijk altijd erg prettig vind. Geniet van jullie weekend! XXX

IMG_3878

IMG_3877

IMG_3876 (1)

IMG_3879

IMG_3880 (1)

Outfit details

  • Jeans – Mango
  • Sweater – Pull & Bear
  • Schoenen – Lina Locchi

 

 

 

 

4 gedachten over “Outfit of the week #11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s