Outfit of the week #13

IMG_6061

Hoi allemaal! Alhoewel het weer nog niet echt zomers is, laat ik me zwarte outfits maar even voor wat het is & ruil deze voor mijn andere lievelingskleuren: marineblauw & rood. En natuurlijk een streepje….Het sjaaltje droeg ik als 3 jarige ook al, maar aangezien het weer helemaal in de mode is, heb ik hem maar weer uit de oude doos gevist. Hoe grappig dat dit nu ook weer veel wordt gedragen 😉 En ja, na lang twijfelen heb ik toch maar een flared jeans aangeschaft. Het is weer eens iets anders & het schijnt dus dat je benen langer en slanker lijken door zo’n broekie….Toen ik dat hoorde zat de jeans natuurlijk direct in mijn winkelmandje! Het jasje met de gouden knopen maken het lookje af & daarnaast is het een perfect jasje voor dit wisselvallige weer! X

IMG_6059IMG_6062 (1)IMG_6063IMG_6042IMG_6040IMG_6060

Outfit details

  • T-shirt – 8mm
  • Jeans – Vero Moda
  • Sneakers – Stan Smith
  • Zonnebril – Ray Ban
  • Oorbellen – Marktje in Notting Hill

2 gedachten over “Outfit of the week #13

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s