Outfit of the week #15

img_8897

It’s been a while…….Dus vond ik het weer eens hoogtijd een outfit te plaatsen. Met de koudere dagen verstop ik mijzelf het liefste in een lekkere warme trui, maar dat moet natuurlijk nog wel een beetje fashionable zijn! Dit exemplaar is dat naar mijn idee zeker. Truien met koord zijn de trend van dit seizoen. Hoewel ik het liefst in een bontjasje rond loop in de winter(fake uiteraard) vond ik dat ik deze casual jas niet kon laten hangen. Het maakt een outfit net wat chiquer met de lakschoentjes erbij, maar een stoere laars kan uiteraard ook! Verder draag ik mijn favoriete zilveren sieraadjes erbij! Hoe schattig is het ringetje met letter? Oja, als je net als ik lang bent (1.83 m) Mango broeken zijn dan een budget aanrader. Dit model heet de Kim skinny, dus je begrijpt dat ik hem wel moest kopen…  Na het maken van de foto’s ben ik binnen gauw achter de laptop gekropen om te Netflixen & deze post online te gooien. Wat zijn jullie kerst(vakantie) plannen?! Liefs Kim

img_8896img_8894img_8899img_8898

img_8900

Outfit details

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s